Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ALBUM: Jelena Rozga zapjevala u prepunom Avenue Mallu

Jedanaesti Late Night Shopping u Avenue Mallu završio je u nedjelju navečer velikim koncertom Jelene Rozge. 

Avenue Mall i ovog se puta potrudio organizirati raznovrstan zabavni program, tako su tijekom vikenda posjetitelje zabavljali stand up komičari, iluzionist i drugi. Trgovine u Avenue Mallu nudile su popuste do čak 80 posto. 

Vrhunac eventa bio je u nedjelju navečer kada je u prizemlju centra održan veliki koncert, kao i svaki put do sada besplatan za posjetitelje. Jelena Rozga već je nastupala u Avenue Mallu, ne bez obzira na to ondje se okupio velik broj posjetitelja koji su htjeli vidjeti i poslušati jednu od najtraženijih pjevačica hrvatske estrade. Jelena dakako nije razočarala svoje brojne obožavatelje - tijekom nešto manje od dva sata otpjevala je sve svoje najveće uspješnica a većinu njih i publika s njom u glas. 

Prije koncerta Avenue Mall organizirao je fotografiranje Jelene i fanova. Kao i svaki puta do sada fotografiranje je bilo rezervirano samo za najsretnije fanove a svi oni dobit će izrađene fotografije tijekom sljedećih dana na info pultu Avenue Malla. 

Točno u ponoć održano je izvlačenje dobitnika nagradne igre u kojoj su sudjelovali svi oni koji su potrošili više od 200 kuna u trgovinama Avenue Malla. Izvučeno je deset nagrada od petsto kuna, pet od tisuću i glavna nagrada pet tisuća kuna. 

Zabavni program u Avenue Mallu u prosincu tu ne završava. Već u predstojećem tjednu bit će tu predstava, radionica i igraonica za djecu ali i zabave za starije. Više o prgramu doznajte u predstojećim danima.