zatvori oglas

ALBUM: Rock Marinfest Vinkovci - dan prvi

U četvrtak je u vinkovačkom Vanilla Clubu započeo peti po redu humanitarni festival Rock Marinfest. Tradicionalni dvodnevni festival (27. i 28. prosinca) okuplja bendove iz cijele Hrvatske, tako će vinkovački klub tijekom dva dana ugostiti čak 14 bendova.

Sav prihod od ulaznica, koje iznose 30 i 50 kuna ide u korist vinkovačke udruge Bubamara koja skrbi o djeci s posebnim potrebama. Rock Marinfest se održava između Božića i Nove godine, od 2008. godine, a nazvan je prema tragično preminulom gitaristu Marinu Pokrovcu.

Prvog dana festivala, u četvrtak, nastupilo je sedam punk-rock bendova koji su privukli velik broj posjetitelja: Borovski štakori, Alogija, Superoperater, The Karambol, Opća opasnost, Gužva u 16-ercu i Cinkuši, 

U petak od 20 sati u Vanilla Clubu nastupa sedam novih bendovaElemental, Adastra, Kandžija i gole žene, Septica, Punčke, Sheitans i Neću žvake oću kusur. 

S obzirom na to da se radi humanitarnom festivalu pozivamo vas da ga svakako posjetite, te kupnjom ulaznice i dobrovoljnim prilogom pomognete udruzi Bubamara.