Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ALBUM: Šarena ovca obitelji: Stand up shou

OSIJEK-27.3.2019.- Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, kako je odrastati i živjeti u Lijepoj Našoj kao LGBT osoba, saznajte u srijedu 27. ožujka uz Marinu Orsag u urnebesnom životnom showu naziva „Šarena ovca obitelji“.
Nakon puno nastupa u sklopu tematskih večeri "Hepifemili" i "Laughoutproud" Marina je skupila toliko teksta da više ne stane u program sa 4 komičara, pa je odlučila napraviti jedan samostalni dugometražni show na te dvije teme, pod nazivom „Šarena ovca obitelji“.
Marinin moto je: Kad kroz šalu kritiziraš svoju obitelj, najbolje je početi od sebe. Stoga, ne propustite ovaj zanimljiv standupshow u kojem će svatko uspjeti pronaći dio sebe, onaj najsmješniji dio.
„Šarena ovca obitelji“ stiže u osječko Dječje kazalište Branka Mihaljevića, u srijedu 27. ožujka. Predstava počinje u 20 sati.
Marina Orsag jedna je draga, simpatična i kako sama kaže, blesava, standup komičarka koja ja zaslužna za nastanak standup scene u Hrvatskoj. Sa svojih 40 godina u nogama, nepresušni je izvor energije i vječni Petar Pan. Jedna je od rijetkih domaćih komičarki koja je osvajala svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta byJokenation 2015, Najbolji ženski adriastandup komičar 2013, Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014, Titulu Europskog heroja humora 2018.
Marininistandupshowovi redovito su rasprodani, a u srijedu, 27. ožujka Osječani imaju priliku provjeriti zašto.
Ulaznice su u prodaji preko sustava Entrio - https://www.entrio.hr/event/osijek-sarena-ovca-obitelji-marina-orsag-stand-up-show-6068

TEKST: Odnosi s javnošću Marine Orsag