Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

EKSTREMNI SPORTOVI

Pannonian Challenge XV od 13. do 17. kolovoza 2014.godine

Novina ove godine je otvaranje dugoočekivanog Pannonian kampa, smještenog u neposrednoj blizini festivala, u prirodnom okruženju, točnije na lokaciji poznatijoj pod nazivom „Katakombe“.

OSIJEK - Udruga Pannonian već 15 godina u naš grad dovodi niz svjetski poznatih natjecatelja u ekstremnim sportovima. Za sve koji to još ne znaju Pannonian Challenge ove godine se održava od 13.-17.kolovoza 2014.godine. Svi ljubitelji ekstremnih sportova ni ove godine neće iz Osijeka otići razočarani.

Novina ove godine je otvaranje dugoočekivanog Pannonian kampa, smještenog u neposrednoj blizini festivala, u prirodnom okruženju, točnije na lokaciji poznatijoj pod nazivom „Katakombe“. Kupljena ulaznica za kamp svim kamperima omogućuje slobodan ulazak u prostor za kampiranje te ulazak na već spomenuto kupalište Copacabana, kako bi se posjetitelji uspjeli rashladiti, uživati te zadovoljiti osnovne potrebe poput higijene, hrane i pića.

Pannonian kamp otvara se 12. kolovoza u utorak u 09:00 sati, a zatvara se u nedjelju 17. kolovoza u 12:00 nakon završetka festivala. Kamp će za sve koji smjeste svoj šator u njega biti otvoren od 0-24 sata.

CIJENE ULAZNICA ZA KAMP
280 kn
Pannonian Challenge Festival + Kamp + Copacabana bazeni
 
200 kn
Kamp + Copacabana bazeni

Više informacije možete pronaći na službenoj web stranici http://www.pannonian.hr  

/ Foto: koristena slika sa službene Facebook stranice Festivala /Najnovije