Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

BUDUĆI VOLONTERI

Poziv osobama koje imaju slobodnog vremena


OSIJEK - Za naše sugrađane koji tijekom ljeta ostaju u Osijeku jedan od načina da provedu svoje slobodno vrijeme je i volontiranje. Stoga vam predlažemo nekoliko udruga kojima bi dobrodošla vaša pomoć.

Jednu volonterku traži Društvo invalida cerebralne i dječje paralize Osijek. Volonterka bi pratila njihovu članicu na gradske bazene. Osoba s invaliditetom svakodnevno odlazi na bazene i potrebna joj je pomoć u trajanju oko tri sata, no ako možete odvojiti i jedan dan u tjednu, svaka će joj pomoć dobro doći. Za sve dodatne informacije, kao i prijave, potrebno je obratiti se Ivanu Maretiću na broj 091 457 8887.

Udruga 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine iz Osijeka organizira biciklističku vožnju mladih od Vukovara do Knina, koja će se održati od 31. srpnja do 5. kolovoza 2014. Za to je udruzi potrebna pomoć volontera medicinske struke, kao i fizioterapeuta, koji bi tijekom puta prema potrebi pružali prvu pomoć i masažu. Volonterima je osiguran prijevoz, prehrana i noćenje u sportskim dvoranama. Za sve dodatne informacije, kao i prijave, možete se obratiti predsjedniku udruge Đuri Glogoškom na jedan od sljedećih kontakata: 098 465 749 i 031 379 066 ili na e-mail: udruga.100-tnih.hrvi.i.skupine@os.t-com.hr. n.z. Eberhard.

Udruzi ratnih invalida potrebna je pomoć volontera medicinske struke, kao i fizioterapeuta

Veći broj volontera traži udruga “Slavonske šapice” iz Osijeka, i to za pomoć u radu udruge, pomoć na štandovima, za informiranje građana, čuvanje mačaka te pomoć i u drugim aktivnostima koje udruga organizira. Volonteri su udruzi potrebni na duže razdoblje, a volontiranje bi se obavljalo po dogovoru. Za sve dodatne informacije, kao i za prijave, možete se obratite organizatoru na broj mobitela 097 712 0044 ili na e-mail slavonskesapice@net.hr.Najnovije