Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

OSIJEK I MCDONALDS

McDonalds pokrenuo projekt društvene odgovornosti


OSIJEK - Tvrtka McDonald's Hrvatska pokrenula je projekt društvene odgovornosti u gradovima u kojima posluje te na taj način želi doprinijeti lokalnoj zajednici.

Kako bi projekt bio uistinu svrsishodan, u suradnji s gradskim vlastima grada Osijeka, McDonald's je prikupio prijedloge podrške zajednici u skladu s prepoznatim  zahtjevima i potrebama građana. Kampanja će nakon gradova u kontinentalnom dijelu Hrvatske biti provedena i u ostalim gradovima u kojima se nalaze McDonald's objekti.

Građani grada Osijeka mogu od 1. kolovoza do 17. kolovoza u McDonald'sima izabrati između tri predložena projekta – sponzorstvo zoološkog vrta, oprema za Fitness na otvorenom u GC Jug II te oprema za Osječke urbane vrtove u svrhu promociju održivog razvoja zajednice. Prijedlozi su navedeni na informativnim lecima koji su dostupni svim posjetiteljima. Uključivanjem građana u izbor projekta  McDonald's im želi pružiti mogućnost da sami odluče i doprinesu kvaliteti života u svojoj zajednici.

"Ovaj projekt još je jedan način da se odužimo našim posjetiteljima na njihovoj vjernosti. Posebno nas veseli što će upravo građani birati projekte koje ćemo realizirati jer su i namijenjeni njihovoj dobrobiti.“, naglasio je Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna Hrana d.o.o. nositelja franšize McDonald's za Hrvatsku.Najnovije