zatvori oglas

ZEMLJA BEZ GRANICA

Poslušajmo Disanje zemlje u Zemlji bez granica


OSIJEK - Udruga Breza iz Osijeka svojim projektom "Zemlja bez granica" za sve nas piše prekrasne stihove:

- Na mostu - 2004.
- Ja mogu - 2005.
- Svijetlit' u mraku - 2006.
- Letjeti - 2007.
- Kao oblak - 2008.
- Sanjam - 2009.
- Čudesne ulice - 2010.
- Grad beskrajnih ljudi - 2010. (održana u Zadru)
- …I … - 2011.
- Mjesto za mene - 2012.
- Disanje zemlje - 2014.,

a pjesmi nema kraja ...

Osječka druga za rad s mladima Breza ove godine organizira deseti međunarodni kulturno-pedagoški festival za djecu i mlade "Zemlja bez granica" koji nosi manifestacijski naziv "Disanje zemlje". U sklopu šestodnevnih radionica (od 25. do 30 kolovoza 2014.god), brojni inozemni i domaći umjetnici djecu i mlade uče raznim umjetničkim vještinama. Posljednja noć festivala otvara Bezgraničnu zemlju u kojoj žive dječji i umjetnički snovi.


Projekt „Zemlja bez granica“ je međunarodni, kulturni, pedagoški projekt pokrenut s ciljem promicanja kreativnosti i stvaralaštva djece i mladih. Poseban je naglasak stavljen na uključivanje djece i osoba s poteškoćama te onih koji ne žive u svojoj obitelji, jer je festival kao manifestacija pokrenut još 2004. godine na inicijativu štićenika bez odgovarajuće roditeljske skrbi Stambene zajednice Breza.

"Zemlja bez granica" je vrlo brzo od manifestacije prerasla u najveći festival za djecu i mlade u kontinentalnoj Hrvatskoj koji se održava svake godine, posljednji tjedan u kolovozu.

Više obavijesti o rasporedu događanja pronađite na službenoj stranici festivala www.zemljabezgranica.comNajnovije