Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PANNONIAN CHALLENGE

Završeno natjecanje u skateboardu


OSIJEK - Prošao je još jedan ekstremno dobar dan Pannonian Challenge-a! Skateboard program oduševio je sve posjetitelje koji su se zatekli na tribinama. Od samoga jutra po spravama se skaalo, letjelo, padalo i ustajalo. Nakon treninga za sve vozače ove discipline, amateri su započeli svoju vožnju.

Denis Pušić, Denis Paler i Goran Vučković presudili su slijedeće:

Prvo mjesto za amatere u skateboardu zauzeo je Marino Mazarekić, a na drugom i trećem mjestu nalaze se Dominik Canjuga i Bruno Vranić.

U natjecanju za pro vozače skateboarda pobjedu je odnio Antonio Peković iz Zagreba, drugo mjesto zauzeo je Karkossiak Zsolt iz Mađarske , a na trećem no jednako vrijednom mjestu nalazi se Christopher Khan iz Slovenije.

Nagradu za Best Trick osvojio je Maxim Habanec iz Češke koji je napravio bigspin to bs board slide.

Glazbeni dio programa započeo je poznati Fil Tilen, a nakon njega su slijedili splitska grupa Kiša metaka, naš Kandžija zajedno s Golim ženama, Prtee Bee Gee i odličan dvojac pod nazivom All that Bass.

Osim sporta, glazbe i umjetnosti jučerašnji je Pannonian Challenge ugostio i Breake dance plesače. U šatoru branda Osječkog piva oko 18:00 sati započelo je natjecanje u B-boying-u, svima nam poznatijem kao Break danceu. Ovo je treće natjecanje za redom koje se događa u sklopu Pannonian Challenge-a.

Pannonian Break Dance Challenge okuplja najboljih 16 B-boysa iz regije u borbi jedan na jedan od kojih je onaj najuspješniji i najvještiji ponio titulu pobjednika. Prologodišnji pobjednik Domagoj Jurković iz Osijeka i ove godine je na prvom mjestu, ispred mlađeg brata Danijela Jurkovića, a na trećem mjestu pronašao se B-Boy Ren - Somoskoi Mihaly.

FOTO: K. Cimer

 Najnovije