Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ZAKON PRIVLAČENJA

VORTEX Seminar i radionica na temu Zakona privlačenja


OSIJEK - Zbog velikog zanimanja javnosti, drugi put ove godine, Udruga "Holistic Osijek" organizira VORTEX Seminar i radionicu na temu Zakona privlačenja. Seminar će se održati 25. i 26.listopada 2014.godine. VORTEX Seminar i radionicu na temu Zakona privlačenja će voditi motivacijski govornik prof. Ana Bučević.

Ana Bučević, autorica je knjige "Safari duha", knjige o mudrosti odgoja. Voditeljica je radionica za djecu, škole za roditelje i VORTEX seminara o Zakonu privlačenja. Planetarnu popularnost stekla je svojim obraćanjima javnosti putem YouTubea, njezin kanal Safari duha prešao je milijun pogleda, gdje na vrlo jednostavan način objašnjava kako u život privući sve što želite.

Seminare i radionice drži, osim u Hrvatskoj i po cijeloj regiji. Ovo je njezino drugo gostovanje u Osijeku. Uspješan i iznimno posjećen seminar već je održala 5. i 6. travnja ove godine.

Više informacija o seminaru te same prijave možete obaviti pozivom na broj 095/892-2118 ili putem e-mail adrese Udruge Holistic.Najnovije