zatvori oglas

PANNONIAN CHALLENGE

Premijera dokumentarnog filma Pannonian Challenge


OSIJEK - Iznimno nam je drago ovim putem obavijestiti Vas o novom datumu prikazivanja dokumentarnog filma o Pannonian Challenge-u, pod nazivom „Pannonian Challenge“. Kao što već znate, zbog tehničkih poteškoća prošloga puta nismo bili u mogućnosti održati prvu zakazanu premijeru filma, no stoga smo za ovaj put potpuno spremni te Vam pripremamo jedinstveni filmski događaj koji će Vam otkriti sve ono što niste znali o Pannonian Challenge-u.

Premijera dokumentarnog filma održati će se 24. siječnja 2015. godine (subota) u Kinu Urania s početkom prve projekcije u 20:00h te početkom druge projekcije u 21:30h, a nakon premijere za sve vas pripremili smo i after party na kojem ćemo uz odlične setove poznatog DJ Omera moći podijeliti dojmove o filmu.

Cijena ulaznica za projekciju dokumentarca je 20 kuna, a broj ulaznica ograničen. Svi oni koji nam se planiraju pridružiti na premijeri te druženju u Pannonian stilu svoje karte će u pretprodaji moći nabaviti već od ponedjeljka u svojem najdražem osječkom pubu – „Barcelona Pubu“, a ako poneka i ostane moći ćete ju kupiti na dan premijere u Kinu Urania od 19:00.

Premijera dokumentarnog filma „Pannonian Challenge“
24. siječanj 2015. (subota)
Kino Urania
Prikazivanje filma 20:00 – 21:15 (15 minuta pauza) 21:30 – 22:45

Pretprodaja karata
Barcelona pub ( broj ulaznica ograničen) / na dan premijere Kino Urania od 19:00 (u slučaju da ulaznica još ima)
19. siječnja 2015. (ponedjeljak)
20 kuna

After party
Barcelona Pub
21:00
DJ Omer

Pridružite nam se na događaju koji će obilježiti i započeti 16. po redu „Pannonian godinu“, godinu u kojoj ćemo Vam pokazati što smo radili, gdje smo bili i koliko smo puta s osmijehom na licu „ustali s poda“, pokazati ćemo Vam sve ono što niste znali, pokazati ćemo Vam da su i organizatori zapravo samo ljudi, a što je najbitnije od svega…pokazati ćemo Vam kakve plodove donose požrtvovnost, red, rad, disciplina, trud i neustrašivost.

Dokumentarac o Pannonian-u nastao je uz pomoć vrijedne ekipe iz A-live produkcije (ZG) te se u njega uložilo nekoliko mjeseci truda, rada i spontanih trenutaka. Cilj organizatora bio je prikazati sve ono što zapravo čini jedan Pannonian Challenge. Smijeh, sreća, iscrpljenost, umor, trud, donošenje odluka, red i rad samo su neke od karakteristika koje su dovele do organiziranja Pannonian-a iz godine u godinu.

Stoga se nadamo kako ćete nam se pridružiti na premijeri filma te zajedno s nama zaokružiti prošlogodišnju te započeti novogodišnju Pannonian priču koja će ove godine biti posebno ekstremna, a do tada pogledajte kratki najavni video kao uvod u jednu odličnu, ekstremnu priču koja Vas čeka…Pannonian teamNajnovije