zatvori oglas

MINI KOLEKCIJA

Ana Rucner u haljinama Andree Zvono


OSIJEK - Napravimo mali odmak od naše svakodnevice te učinimo oku ugodu. Čitateljice će zasigurno uživati u kreacijama dubrovčanke Andree Zvono, a čitatelji u prelijepom modelu -  violončelistici Ani Rucner. Hvala stručnom oku koje se nalazi iza objektiva, modnom fotografu Domagoju Biondiću, što nam je ustupio fotografije za ovaj prilog.

Andrea Zvono - Mlada modna dizajnerica iz Dubrovnika iza sebe ima niz uspješnih revija. Svojim jednostavnim i sofisticiranim kreacijama slavi ljepotu ženskog tijela, a koliko je svom stilu ostala vjerna vidljivo je i u ovoj mini kolekciji haljina. Kako je Andrea omiljena kreatorica poznate violončelistice, ne čudi nas da Ana u haljinama koje "nosi" izgleda tako prirodno.

Domagoj Biondić - Mladi fotograf s velikim iskustvom, danas je njegovo ime sinonim za modnu fotografiju. Prvi put došao je u doticaj s hrvatskom modnom scenom radeći kao fotograf za časopis The Best Shop. Uslijedila je suradnja s nekim od domaćih i stranih poznatih osoba iz svijeta modelinga i manekenstva. Danas je Domagoj nezaobilazni sudionik mnogih projekata u svijetu mode  poput svjetskih Izbora za miss, Cro a portera, Fashion Week-ova, itd. A njegovo vrijeme tek dolazi.

Model: Ana Rucner
Haljina: Andrea Zvono Dizajn
Fotograf : Domagoj Biondić
Make up-hair: La Rita studio
Nakit: OZ nakit
Lokacija: MS Studio+Bottega Zagreb

 Najnovije