zatvori oglas

SCIENCE CAFE

GMO - uz kavu do odgovora


OSIJEK - U srijedu, 28.01.2015. održavava se drugi službeni Science Cafe u Osijeku. Cilj ovakvog načina druženja je edukacija na opušten način – uz kavu ili sok na postavljena pitanja dobiti odgovore ili saznati nešto novo o temi za koju se vodi rasprava.

Tema ovomjesečnog Science Cafea je 'GMO ili GMOrtus', u kojoj će sudionici pokušati objasniti istine i zablude o GMO. Dvoje studenata Poljoprivrednog fakulteta, Josip Kovačević i Nikolina Dokić, te jedna studentica s Medicinskog fakulteta, Matea Podgornjak, će svojim izlaganjima te odgovorima na postavljena pitanja proširiti naše saznanje vezano uz genetski modificirane organizme. Uz GMO se u zadnje vrijeme vežu brojne afere, a uz to i brojne istine i neistine.

Organizator, EMSA - European Medical Students' Association in Osijek, se nada da će, uz pomoć profesora koji će sjediti u publici, uspjeti odgovoriti na sva postavljena pitanja vezana uz temu drugog Sience Cafea. I ovaj puta je mjesto događanja cafe bar Dali u Zagrebačkoj ulici, s početkom u 16:30h.Najnovije