Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

STOP NASILJU

Milijarda ustaje za pravdu


OSIJEK - Prosljeđujemo vam poziv Povjerenstva za ravnopravnost spolova Osječko-baranjske županije da im svojim dolaskom na osječku Tržnicu (Gajev Trg) 14.02.2015.g. od 11:30  pružite podršku u njihovom nastojanju da se zaustavi nasilje nad ženama i muškarcima

Poštovani,
U okviru globalne kampanje protiv nasilja nad ženama „Milijarda ustaje za pravdu" poznatu pod nazivom One Bilion Rising Revolution, na Osječkoj Tržnici (Gajev Trg) 14.02.2015.g. od 11:30 održati će se "protestni ples i plesni ustanak" u organizaciji Povjerenstva za ravnopravnost spolova Osječko-baranjske županije, a u suradnji sa Policijskom upravom Osječko-baranjske županije, Skloništa za žrtve obiteljskog nasilja u Osijeku, Županijskog tima za prevenciju obiteljskog nasilja Osječko-baranjske županije i plesnog studija Shine.

 U sadržaju globalne kampanje „Milijarda ustaje za pravdu" pridružit će nam se poznati osječki glazbeni umjetnici/e i mnogi drugi, ne samo iz grada Osijeka već iz cijele Osječko-baranjske županije.  

Pozivamo i Vas da nam pružite podršku, jer govoriti o borbi za pozitivne promjene, socijalnu pravdu i svima jednaka dostupna ljudska prava nije moguće bez prepoznavanja potrebe da se zaustavi nasilje nad ženama i muškarcima.

Solidarno,
Silvija Dološić Najnovije