Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

MENSA

Zanima li vas vaš IQ?


OSIJEK - Ukoliko vas zanima vaš IQ, a spremni ste za to izdvojiti svoje vrijeme i novac, dođite u subotu, 14. ožujka, u III. Gimnaziju Osijek. Za početak pročitajte tekst u nastavku.

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Osijeku u subotu, 14. ožujka 2015. godine u III. Gimnaziji Osijek (Prirodoslovno-matematička gimnazija). Prijave će se primati od 11:30 do 13:00 sati na mjestu testiranja, a testiranja će se odvijati u grupama svakih sat vremena. Za testiranje se moguće prijaviti i on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na http://www.mensa.hr/glavna/component/seminar/?catid=42.

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 150 kuna po osobi, a za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 135 kuna, odnosno 100 kuna za đake i studente.

Dođite na testiranje, zabavljajte se rješavajući zadatke i na taj način saznajte nešto više o sebi!Najnovije