Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

POZIV VOLONTERIMA

Volontiraj na 11. Europskom sveučilišnom nogometnom prvenstvu

OSIJEK - EUSA - European University Sports Association povjerila je osječkom Sveučilišnom sportskom savezu organizaciju 11. Europskog sveučilišnog nogometnog prvenstva. Tako će naš grad u vremenu od 21. do 28. srpnja 2015. godine biti Europa u malom i mladom.

Nakon prvog roka prijava poznato je da će na natjecanju sudjelovati 14 muških i 7 ženskih ekipa iz 10 zemalja: Norveške, Portugala, Francuske, Finske, Poljske, Turske, Španjolske, Njemačke, Rusije i Velike Britanije. Popis nije konačan jer treba pribrojiti rezultate drugog kruga prijava (završen 15. ožujka). Očekuje se da će na 11. Europskom sveučilišnom nogometnom prvenstvu sudjelovati rekordan broj ekipa.     

Svečano otvaranje i zatvaranje 11. Europskog sveučilišnog nogometnog prvenstva održati će se na stadionu Gradski vrt, a same utakmice će se igrati u prijepodnevnim satima na pet osječkih terena: Elektra, Metalac, Olimpija, nogometna akademija Krpan Babić i Višnjevac. Predsjednik organizacijskog odbora je Drago Žagar, dekan Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku, a član organizacijskog odboru je i Davor Šuker, veliko ime "najvažnije sporedne stvari u životu".

Kako bi događaj ovakvog tipa mogao proteći bez problema, potreban je i znatan broj volontera, mladih ljudi spremnih na timski rad i sa znanjem barem jednog stranog jezika. Stoga srednjoškolci i studenti odvojite malo svog vremena i uključite se u pobjedničku ekipu prvenstva - VOLONTER.

OBRAZAC PRIJAVE

 Najnovije