Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ZAKLADA SLAGALICA

Dodjela Nagrade Johann Kohlhoffer za filantropa godine


OSIJEK - Danas, četvrtak 26. ožujka 2015. godine, s početkom u 18 sati u dvorani Udruženja obrtnika Osijek (Ivana Adamovića 2) svečano će biti  dodjeljena treća godišnja Nagrada Johann Kohlhoffer za filantropa godine iz redova poslovnih subjekata. Nagrada se dodjeljuje u organizaciji Slagalice – zaklade za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka.

Nagrada se dodjeljuje tvrtkama i/ili obrtima koji su tijekom 2014. na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg interesa na području Osječko-baranjske županije. Nagradu su i treću godinu podržali HGK Županijska komora Osijek, HOK Obrtnička komora Osječko-baranjske županije i Zaklada Charles Stewart Mott.

Svrha Nagrade je javno istaknuti tvrtke i obrtnike koji svojim ljudskim, materijalnim ili financijskim resursima postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svijetu odgovornog poslovanja.

Ove godine po prvi puta dodjeljujemo Nagradu Johann Kohlhoffer za filantropa godine u dvije kategorije: za tvrtku i obrt, te priznanja za filantropsku inicijativu građana. Na svečanosti će nazočiti predstavnici Osječko-baranjske županije, Hrvatske obrtničke i gospodarske komore, predstavnici udruženja obrtnika, članovi Kluba filantropa te udruge i institucije koje su nominirale ovogodišnje dobitnike nagrada i priznanja.

U glazbenom dijelu programa nastupit će školski orkestar učenika/ca Osnovne škole Jagode Truhelka iz Osijeka.


Izvor: Zaklada Slagalica

 Najnovije