Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

HPD LIPA

HPD Lipa ima novu službenu internetsku stranicu


OSIJEK - Premda će iduće godine proslaviti punih 140 godina postojanja, Hrvatsko pjevačko društvo "Lipa" iz Osijeka, jedan od najtrofejnijih i najuspješnijih pjevačkih zborova u Hrvatskoj, i dalje uspješno ide u korak s vremenom i prati suvremena kretanja.

Naime, nakon nekoliko mjeseci priprema, Društvo je jučer (četvrtak, 21. svibnja) na staroj adresi www.hpd-lipa.hr podignulo novu, osuvremenjenu službenu internetsku stranicu, "osvježenu" i dopunjenu nizom zanimljivih i korisnih informacija i podataka o Lipi, njezinoj bogatoj povijesti, članovima, aktivnostima... Tu su i galerija fotografija koja će se, naravno, dopunjavati i ažurirati, najave novih projekata i programa i mnogo drugoga, a uskoro slijedi i postavljanje audio i video sadržaja vezanih uz Lipu. Također, odnedavno se, uz već postojeću i redovito ažuriranu Facebook stranicu Društva, Lipa aktivirala na još dvije društvene mreže. Od sada nas tako možete pratiti i kontaktirati i na Instagramu, na adresi @hpdlipa, te na Twitteru, na adresi @HPDLipa, čije se poveznice nalaze i na novoj internetskoj stranici.

Valja podsjetiti da je početkom ove godine HPD Lipa otvorila i svoj službeni YouTube kanal pod nazivom "Hrvatsko pjevačko društvo Lipa Osijek", na kojemu se mogu pogledati i video zapisi glazbenih uradaka Društva, a ubrzo slijede još neki zanimljivi noviteti. Svi navedeni potezi pak još jedan su način da Lipa što kvalitetnije komunicira sa svojom brojnom publikom te ih što brže obavještava o svojim aktivnostima i projektima. Jedan velik i zanimljiv glazbeno-scenski projekt bit će realiziran već u prvoj polovici srpnja ove godine u Osijeku, o čemu će javnost biti pravodobno obaviještena.

Tekst: Tomislav LevakNajnovije