Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DAN DRUŠTVA

Dan ovorenih vrata Športskih objekata


OSIJEK - U utorak, 29. prosinca 2015. godine, povodom dana Društva, tvrtka Športski objekti otvara svoja vrata za sve građane kako bi ih upoznala s mogućnostima koje se pružaju u gradu Osijeku, a u svrhu promocije sporta i zdravog života.

Iz tog razloga će ulaz na Gradske bazene taj dan biti besplatan od 9 do 22 sata. Također će i treninzi, kao i prostor teretane, u fitness centru Ritam pulsa (Strossmayerova 203) biti besplatni u jednakom vremenskom periodu. Gradsko klizalište će pak otvoriti svoja vrata u smjenama u 10, 12, 14, 16, 18 i 20 sati s besplatnim ulazom.

Teniski centar u Perivoju Kralja Tomislava također će imati slobodne termine za ljubitelje ovog sporta ili za one koji se žele po prvi puta okušati i isprobati kako je to držati reket u ruci i prebaciti koju loptu preko mreže u protivničko polje. Slobodni termini su  prijepodne od 9 do 11 sati i popodne od 21.30 do 23 sata, a prijaviti se treba na broj telefona Teniskog centra 211-035 u ponedjeljak 28.12. od 18 do 20 sati kako biste dogovorili i rezervirali svoj termin u utorak.

Koliko je raznolikih sportova koji se treniraju u objektima pod okriljem Športskih objekata svjedočit će upravo ovaj dan kada će građani moći besplatno isprobati više vrsta sportova i možda se rekreativno početi njime baviti ili ga preporučiti prijateljima i rodbini.


Marijana Bošković
Voditeljica odnosa s javnošćuNajnovije