Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

HOLISTIC

Tečaj astrologije s Gogom


OSIJEK - Udruga Holistic Osijek organizira edukaciju iz Osnova Astrologije koji će se  održati u prostoru Pučkog otvorenog učilišta „Poetika“ Osijek (Bartula Kašića 58 u Osijeku) s početkom u subotu 23. siječnja 2016. u 15 sati.

Edukacija se održava vikendima po 5 sati, u ukupnom trajanju od 30 sati (do, zaključno, sa 7. veljačom) a obuhvaća osnovne elemente analize i sinteze natalne karte (horoskopa); planete, znakove zodijaka, kuće i planetarne aspekte.

Tečaj vodi osječka astrologinja Goga Kovačević, s više od 20 godina iskustva na području Astrologije, autorica knjige "Zvjezdarnik, astrologija 12 znakova" te autorica i voditeljica radijske emisije "Astro Time" više od 18 godina. Danas svoje tekstove objavljuje na blogu www.zvjezdarnik.com.

Kotizacija za tečaj iznosi 890 kn, plativo u dva obroka. Po završetku edukacije, polaznici dobijaju certifikat o završenoj edukaciji. Za upis nije potrebno nikakvo predznanje već samo dobra volje i želja za učenjem ovog, jednog od najstarijih sustava simbola koji pruža informacije o tome kako otkriti i iskoristiti svoje najjače potencijale u svrhu osobnog rasta i podizanja kvalitete života.

Prijave putem e-maila: holistic.osijek@gmail.com te putem telefona 091 5262633

Izvor: HolisticNajnovije