Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

UMIJEĆE ŽIVLJENJA

Otključajte svoje potencijale


OSIJEK - Inovativna dvosatna radionica za osobni razvoj Swami Jyotirmayah, učitelj svjetskog glasa u siječnju po drugi puta gostuje u Osijeku.

U dvorani Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1, održati će 30. siječnja s početkom u 18 sati radionicu „Drevne tehnike za moderna vremena“. Program je namjenjen svima koji žele iskoristiti vlastite resurse za bolji fokus i odlučnost, kako bi bili sretniji, zdraviji, smireniji i uspješniji u svakodnevnim izazovima na poslu ili u privatnim situacijama sa djecom, partnerom, prijateljima i roditeljima. Swami Jyotirmayah podučiti će sudionike drevne tehnike koje su prilagođene modernim vremenima i užurbanom i stresnom okruženju.

Swami Jyotirmayah čest je gost u Europi, tisuće ljudi sudjelovale su na njegovim programima za dobrobit društva i pojedinca. Danas vodi unutar najveće svjetske volonterske nevladine organizacije The Art of Living različite radionice za osobni razvoj i oslobađanje od trauma i stresa, mirovne misije, meditacije i programe blagoslova.

Riječ Swami na sanskritu znači onaj koji je utvrđen u sebi; to je osoba koja je posvetila život najvišem duhovnom ostvarenju i nesebičnom služenju drugima. Swami Jyotirmayah jedan je od najbližih suradnika Sri Sri Ravi Shankara, osnivača Umijeća življenja. Porijeklom je iz Indije, a rođen je 1972. kao Šri Jyoshi Chungath u rimokatoličkoj obitelji u Trissuru, u indijskoj pokrajini Kerala.

Ulaz na radionicu naplaćuje se 30 kuna.Najnovije