Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

BEEDUU

BeeDuu - Portal za bendove i ugostitelje


OSIJEK - Portal BeeDuu je rezultat rada osječke startup tvrtke ATIC Solutions na kreiranju jedinstvenog rješenja: povezivanje i pretraživanje aktivnih glazbenika, ugostitelja, talenata i usluga, na jednom mjestu!

Nakon dugogodišnjeg vođenja stranice bendovi-online.com s preko 3000 članova i 800 registriranih bendova iz Hrvatske i okolice trebalo je unaprijediti i uvesti promjene kako bi se glazbenicima olakšala međusobna suradnja u potrazi za talentima, članovima i svirkama te omogućiti ugostiteljima i drugima da ponude svoje usluge ili jednostavnim pretraživanjem pronađu neke druge.

Dakle, bendovi-online.com odlaze u zasluženu mirovinu a zamjenjuje ih raznovrsniji i bolji Beeduu. Kreiran za potrebe evenata, glazbenika, ugostitelja, i onih u potrazi za talentima ili uslugama. Ugostitelji i talenti (coctail majstori, plesači, konobari) imaju priliku postati dijelom sada već velike zajednice (što do sada nisu mogli), koja će im međusobno pomoći u suradnji te olakšati promociju i afirmaciju u široj javnosti.

I dalje će se moći pronaći svi bendovi i žanrovi kao i do sada (tamburaški, svatovski, alternativni...) ali i samostalni glazbenici, i to uz nove već spomenute kategorije: ugostitelji, talenti i događanja, a pružena je mogućnost oglasa za one koji nisu uspjeli pronaći svoju kategoriju i koji će tek pronaći svoje mjesto na Beeduu.

Posjetite BeeDuu na https://www.beeduu.com i na facebook straniciNajnovije