Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KLIKERAJ

Imam ideju – novi ciklus radionica udruge Klikeraj


OSIJEK - Uskoro počinje novi, sada već treći, ciklus izvanškolskog obogaćenog programa razvijanja kreativnosti za djecu.

Pod stručnim vodstvom tima psihologa udruge Klikeraj predškolarci i školarci kroz 12 radionica vježbaju različite tehnike mišljenja, stvaranja i realiziranja ideja. Jednom riječju – bavimo se kreativnošću. Uz primjenu specijalizirane didaktike (koja je također produkt rada udruge Klikeraj), raznovrsne aktivnosti iz područja znanosti i umjetnosti te kroz igru nastoji se razvijati dječja kreativnost, maštovitost, inovativnost i svjesnost vlastitih sposobnosti.

Rad se odvija u malim vršnjačkim grupama kako bi svaki polaznik imao priliku razvijati svoje sposobnosti u skladu s osobnim interesima. O svakoj radionici roditelji dobivaju detaljne informacije kroz usmenu i pismenu evaluaciju. Program je predviđen za djecu od 5 do 10 godina. Cijeli program se sastoji od 3 modula. Trajanje jednog modula odvija se kroz 3 mjeseca, odnosno 12 radionica. Susreti se održavaju u ugodnim prostorijama Francuske Alijanse u Osijeku.

Za sve detaljnije o programu „Imam ideju“, kao i informacije o upisima možete kontaktirati tim Klikeraj na klikeraj@gmail.com

Radujemo se novim polaznicima i novim idejama!

Izvor: Udruga KlikerajNajnovije