Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

GISKO

Osnove rada na računalu za umirovljenike


OSIJEK - Potaknuti prethodnim iskustvima te zadovoljavajućim odazivom umirovljenika na ranije organiziranim aktivnostima u GISKO-u, a prepoznavši potrebu uključivanja osoba treće životne dobi u programe i aktivnosti koje nudimo, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizirala je novi program pod nazivom "U korak s vremenom – Osnove rada na računalu".  

Prvi će se sat održati 08. ožujka 2016. godine, a činit će ga umirovljenici okupljeni oko udruge Aktivni umirovljenici Osijek. Susreti će se održavati utorkom i četvrtkom s početkom u 10.00 sati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek sve do završetka programa.

Program je namijenjen umirovljenicima koji se dosad nisu ili su se vrlo malo susretali s radom na računalima. Po završenom programu polaznici znaju koristiti operacijski sustav Windows organizacija podataka – rad s mapama i datotekama), napisati, urediti i spremiti dokument, pretraživati internet, slati elektroničku poštu, koristiti društvene mreže te popularni softver za komunikaciju s ljudima širom svijeta Skype.

Sve dodatne informacije kao i predbilježbe za buduće grupe mogu se dobiti na broju telefona GISKO-a 031/211-233

Izvor: GISKO
Foto: svezapenzionera.baNajnovije