Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

OTVORENJE

Otvorena novo preuređena s. Oliver trgovina u centru Osijeka


OSIJEK - Jučer, 10. ožujka, u samom centru grada moda je imala glavnu riječ. Otvorena je novo preuređena i obnovljena trgovina s. Oliver. Uz dobru glazbu i opuštenu atmosferu predstavljena je nova kolekcija za proljeće 2016.

S. Oliver je predstavio svoj brend Denim i Comma, koji su sve nazočne ostavili bez daha. Denim predstavalja kolekciju urbane mode koja svoju inspiraciju traži na ulicama metropola, od Londona, Berlina pa sve do Milana.  Mogle su se vidjeti razne kombinacije, od trapera pa sve do majica s različitim printom. Ovo će definitivno biti hit ove sezone.

Comma je već poznati brend koji stil povezuje s vrhunskim dizajnom. Hit je među trendsetericama, a nove kreacije i ideje se savršeno uklapaju u današnji vrh mode. Comma predstavlja odjeću koja se može nositi svakodnevno, svaki dan u mjesecu. Tako je ona prilagođena i ženama koje su stalno u pokretu. Jasan, moderan i ženstven look predstavlja Commu za ovo proljeće.

Osim same modne revije, trgovina je pokazala svoje novo lice. Prekrasno uređen prostor, raspoređen za nesmetanu kupnju pokazuje kako S.Oliver prati trendove, ali i interese svojih kupaca.

Požurite u s.Oliver, Županijska 7, te se sami uvjerite u kvalitetu odjeće, ali i preuređenog prostora!

Tekst: Stefani Šešum
Foto: Kristina AlilovićNajnovije