Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

RADIONICA

Kako regulirati visoki tlak pomoću ayurvede


OSIJEK - Radionica s ayurvedskom liječnicom Dr. Mohan Rajesh u Osijeku 1.4.2016.

Muči li Vas visoki krvni tlak? Želite li spriječiti moguće posljedice poput bolesti srca, infarkta ili zatajanja bubrega? Zanimaju Vas prirodne metode za reguliranje visokog krvnog tlaka? Saznajte iz prve ruke od izvorne ayurvedske liječnice kako Ayurveda pristupa hipertenziji, koji su joj uzroci i što možete sami poduzeti u cilju izliječenja ove bolesti. 

Termin radionice i mjesto održavanja:
Osijek Hotel Waldinger  01.04. s početkom u 19:30

Za više informacija...

Radionice «KAKO REGULIRATI VISOKI TLAK POMOĆU AYURVEDE» bit će održane u sklopu manifestacije „DANI ZDRAVLJA I AYURVEDE“ 1. i 2. travnja 2016. u Osijeku, koju u svrhu širenja zdravog načina života i cjelovitog pristupa zdravlju organizira Art of Living Hrvatska pod pokroviteljstvom Indijske ambasade.

Za vrijeme manifestacije „DANI ZDRAVLJA I AYURVEDE“ pripremiljeno je niz atraktivnih sadržaja. Neposredno prije radionice s početkom u 18:30 održat će se na istoj lokaciji (Hotel Waldinger) besplatno predavanje «AYURVEDA – CJELOVIT PUT DO ZDRAVLJA», a dodatno će se građani moći predbilježiti i za individualne ayurvedske konzultacije uz pulsnu dijagnostiku koje će biti održane 2. travnja 2016. u prostoru francuske alijanse Osijekuz  te po želji za ayurvedske tretmane ili tečajeve ayurvedskog kuhanja.

Programe i predavanja, kao i individualne konzultacije, vodit će renomirana dr. Monica Mohan Rajesh, izvorna ayurvedska liječnica iz Indije i predstavnica Sri Sri Ayurvede Europe. Sri Sri Ayurveda, koja je preko međunarodne Art of Living fondacije od sada dostupna i u Hrvatskoj, nudi osim pulsne dijagnostike i individualnih konzultacija, također i ayurvedske tretmane te prirodnu ayurvedsku kozmetiku i dodatke prehrani od ljekovitih biljaka pripravljene po ayurvedskim principima, kao i tečajeve kuhanja po načelima ayurvede.

Ayurveda je od Svjetske zdravstvene organizacije priznata kao jedan od najstarijih sustava liječenja. Sama riječ Ayurveda znači «znanost o životu», a ayurvedski sustav medicine star je više od 5.000 godina! Ayurveda je specifična po svom cijelovitom i individualnom pristupu svakoj osobi uz namjeru da se ukloni korjenski uzrok problema, a ne samo simptomi bolesti. Bitne komponente ayurvedske medicine su pravilna prehrana usklađena s tjelesnim tipom osobe te smirivanje misli i jačanje živčanog sustava uz primjenu ayurvedskih tretmana te tehnika kao što su meditacija, yoga i vježbe disanja.

• Imate li konkretan problem sa zdravljem ili pitanje u svezi regulacije visokog tlaka?
• Ili želite od stručne osobe čuti što je Ayurveda i zašto je ona u zapadnim zemljama, pa tako i u Hrvatskoj, sve popularnija kad se radi o liječenju i prevenciji raznih bolesti?
• Zanima Vas koju ulogu u liječenju i prevenciji bolesti igra prehrana i životni stil te kako nam ayurvedski principi mogu pomoći da unaprijedimo svoje psihofizičko zdravlje?

Tada iskoristite ovu priliku i dođite na programe koje smo pripremili za Vas:

Osijek, 01.04.2016. u Hotelu Waldinger (Županijska ulica 8, info: 095 8033 883)
18:30 – 19:30 sati besplatno predavanje „AYURVEDA – CJELOVIT PUT DO ZDRAVLJA“
19:45 – 20:30 sati radionica „VISOKI KRVNI TLAK “ – uz participaciju od 50 kn

Osijek 2.4.2016. u Francuskoj alijansi Osijek (Europska avenija 4, informacije i obvezna prijava i zakazivanje termina za individualne konzultacije na 095 8033 833)
09:00-18:00 „PULSNA DIJAGNOSTIKA“ - individualne ayurvedske konzultacije (određivanje tjelesnog tipa, vata, pita, kapha, preporuke za prehranu i stil života te ayurvedske preparate i tretmane)

Osigurajte si mjesto na radionici i predavanju putem rezervacije e-mailom na info@artofliving.hr!  Daljnje informacije o individualnim ayurvedskim konzultacijama, pulsnoj dijagnostici, ayurvedskim tretmanima ili tečajevima ayurvedskog kuhanja dobit ćete na samim događanjima ili na info@artofliving.hr.

Izvor: umijećeživljenja.hrNajnovije