Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

REART

Postani volonter ReArt festivala


OSIJEK - ReArt festival poziva sve vrijedne entuzijaste iz Osijeka i okolice, koji žele proširiti svoja radna iskustva, znanja i vještine, da postanu dio organizacije najvećeg kreativnog i umjetničkog festivala te se prijave na volonterski natječaj koji traje do 12. travnja i na taj način doprinesu kvaliteti izvođenja najvećeg izdanja ReArt festivala do sada!

U duhu stalnog napretka, ReArt festival snažno podržava volonterizam potičući mlade da se aktiviraju, steknu radna iskustva i upoznaju s  ljudima sličnih sklonosti. Volonterskim zalaganjem kroz kreativne industrije mladi pridonose i samoj zajednici te stvaranju prepoznatljivosti grada Osijeka, po čemu je ReArt poseban.

Svi zainteresirani koji se žele prijaviti za volontiranje i na taj način postati dio ReArt tima trebaju  poslati ispunjenu prijavnu formu za volontere koja se nalaza ovdje (link 1), najkasnije Kako bi postao ReArt volonter, moraš biti punoljetan, spreman na rad i željan novih znanja! Volonterima ReArt festivala bit će osiguran ulaz, hrana i piće, dok put i ostale osobne Volontiranje na ReArt festivalu podrazumijeva rad u smjenama koje će biti dogovorene u razgovoru s prijavljenim volonterima, tjedan dana prije i tijekom ReArt festivala 22. i 23. travnja, a po završetku volontiranja, volonterima se njihov rad upisuje u volontersku knjižicu te na taj način dokazuje njihovo sudjelovanje na najvećem kreativnom i umjetničkom festivalu u regiji.

Tekst: Kristina KovačevićNajnovije