zatvori oglas

S.O.S

± beskonačno 1/8


OSIJEK- U subotu, 09. travnja 2016. godine, u 19.00 sati na Umjetničkoj akademiji u Osijeku (UAOS) u predavaonici br.2 prikazuje se predstava ±∞1/8 koju izvode glumci kazališne scene S.O.S.-a (Scena Osječkih Studenata).  

Predstava zanimljivog naziva odmah daje naslutiti da su studenti koji rade na projektu S.O.S.-a nakon kraće stanke opet počeli s prikazivanjem predstava. U ovo proljetno vrijeme pozivamo vas na lutkarsku predstavu za odrasle u kojoj kroz igru glumca i lutke, studenti druge godine glume i lutkarstva s UAOS-a pričaju devet kratkih priča - različitih, a sličnih - koje spaja ljudska potreba za razumijevanjem, potporom i ljubavlju te borba protiv samoće. Sreća može biti pronađena i u najmračnijim trenutcima, ako se samo jedan sjeti upaliti svjetlo, a ako se nešto događa u nečijoj glavi ne mora značiti da je manje istinito.

Ulaz na predstavu je besplatan!

S.O.S. (Scena Osječkih Studenata) zajednički je projekt Odjela za kulturologiju i UAOS-a. Budući mladi glumci na ovaj način imaju priliku vježbati glumu, a studenti treće godine Kulturalnog menadžmenta stječu priliku naučenu teoriju primijeniti u praksi radeći na organizaciji i promociji. Simboličan naziv kazališne scene S.O.S. ukazuje na nužnost prakse i stjecanja iskustva, a uvijek se izvode samo najkvalitetnije studentske predstave.

Izvor: S.O.S.Najnovije