Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

RADIONICA

Kako vidim i predstavljam sebe?


OSIJEK - Koliko ste se puta našli u situaciji da pokušavate zahuktati poslovne aktivnosti ili razmišljate o razvoju karijere i napredovanju? Preduvjet za uspjeh jest pozitivno razmišljanje, trud i upornost, ali i vještine komunikacije i prezentacije sebe koje mogu otvoriti mnoga vrata.

Tijekom dvosatne praktične radionice “Kako vidim i predstavljam sebe?” moći ćete steći znanje i sposobnost da samopouzdano i uvjerljivo definirate vaše jake strane i vrijednosti koje donosite, odredite (poslovnu) poruku koju želite poslati i ciljnu skupinu kojoj se obraćate, ostavite utisak u kratkom vremenu, privučete i zadržite pažnju ciljne skupine te uspješno koristite različite alate prilikom predstavljanja!

Radionicu vodi Tihana Dragičević, EMCC-ov coach, trener, NLP majstor, diplomirani profesor i glavni coach u Elevateu. Tihana ima preko 10 godina iskustva u edukaciji, a vesela i radoznala objašnjava da treninzima i coachingom uživa stvarati podržavajuće okruženje i dragocjenu priliku kako bi svatko mogao odnijeti svoju pobjedu. Vjeruje da ne postoji ništa što nas sprečava da iskoristimo svoj puni potencijal i budemo ono što želimo biti osim nas samih. Zalaže se za izvrsnost u svakom pogledu i smatra da smo svi svoje remek djelo. Najviše doprinosi temama leadershipa, razvoja potencijala tima i organizacije, osobnog razvoja i transformacije te obuku trenera kroz cjelovitu edukaciju.

Događaj će se održati u četvrtak, 28. travnja 2016. u Coworking prostoru Poduzetničkog inkubatora BIOS u Osijeku. Službeni dio započinje u 16 sati, a poslije je predviđeno neformalno druženje sudionika.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, no kako je broj mjesta ograničen, osigurajte svoje mjesto ispunivši PRIJAVNICU ili putem maila nina.markovic@czposijek.hr.

Projekt je sufinanciran sredstvima Osječko-baranjske županije.Najnovije