Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ZAPOŠLJAVANJE

Programa postakademskog zapošljavanja


OSIJEK - Sutra, u petak 3. lipnja 2016. godine, u vijećnici rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Trg Sv. Trojstva 3, s početkom u 13 sati, potpisat će Ugovor o suradnji i realizaciji programa postakademskog zapošljavanja i stjecanja upravljačkih sposobnosti studenata sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Osječko Sveučilište sa sutrašnjim se danom pridružuje sveučilištima u Rijeci i Splitu, koji su već preuzeli odgovornost nositelja i poveznica suradnje između akademske zajednice i Ministarstva poduzetništva i obrta.

Uz ministra Horvata, na svečanosti potpisivanja u Osijeku bit će zamjenik ministra Mario Turalija, posebni savjetnik ministra Petar Šimić i Sandro Mustafagić, ovlašten za obavljanje poslova glavnog tajnika ministarstva.

Uz rektora prof. dr. sc. Željko Turkalja, nazočni će biti prorektori  izv. prof. dr. sc. Mario Vinković, prof. dr. sc. Rudolf Scitovski, prof. dr. sc. Damir Markulak i prof. dr. sc. Tomislav Mrčela, te dekani dvanaest fakulteta sa suradnicima.Najnovije