Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

FESTIVAL

Slama Land Art Festival


BELI MANASTIR - Udruga Slama i ove godine organizira 11. Slama Land Art Festival koji za cilj ima okupljanje građana svih uzrasta koji pokazuju predispoziciju ili interes za bavljenjem umjetničkim aktivnostima u prirodi i to kroz međunarodnu suradnju u području kiparstva i land arta.

Ukoliko ste i vi vedrog i znatiželjnog duha, volite timski rad i imate interes za kreativnim izražavanjem, pridružite nam se jer svojim radom uvelike će te pomoći promoviranju umjetničkog stvaranja u skladu s prirodom. Ono što se od vas očekuje otvorenost je i spremnost na sve izazove. Udruzi je potrebna pomoć u organizaciji festivala, izradi skulptura od slame, pomoć u kuhinji i nadgledanju sajma i izložbe. Ono što vam zauzvrat pružaju jedinstveno je iskustvo rada i stvaranja u ugodnoj i kreativnoj atmosferi, sklapanje novih prijateljstava i ljepotu koju boravak u prirodi nudi. Također, ukoliko niste za opciju spavanja u slamnatoj kućici, osiguran vam je smještaj kao i svakodnevni topli obroci i hrana. Festival će se i ove godine održati na Šećeranskom jezeru u Belom Manastiru i to u razdoblju od 25. do 31. srpnja.

Više informacija na facebook stranici udruge „Slama Land Art“ ili kontaktirati osobu: Jelena Rebić – jelena.rebic88@gmail.com ili 0977738988.

Zainteresirani se mogu i prijaviti putem obrasca ovdje

Izvor: Udruge SlamaNajnovije