Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

HEP

Započinje ogrijevna sezona


OSIJEK - HEP-TOPLINARSTVO je danas, 3. listopada 2016. započelo s uključivanjem grijanja u ogrjevnoj sezoni 2016./2017. za približno 125.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim/poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije. Za prebacivanje automatske regulacije grijanja s ljetnog na zimski režim rada u svim toplinskim podstanicama potrebno je približno tri do četiri dana.

HEP-TOPLINARSTVO d.o.o. apelira na krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika poziva da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi se u svim zgradama moglo uključiti grijanje.

Ogrjevna sezona 2016./2017. završit će u skladu s vremenskim uvjetima, a najkasnije 15. svibnja 2017. godine.

Izvor: HEP
Foto: sibenik.inNajnovije