Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KK ILOK

Kup Slavonije i Baranje u konjičkom sportu


OSIJEK - Za sve ljubitelje konjičkog sporta prosljeđujemo poziv KK Ilok da 13. svibnja dođete u Ilok te pružite podršku svom favoritu.

Dragi ljubitelji konjičkog sporta, konjogojska udruga "Lipicanac" Ruščica u suradnji sa Konjičkim klubom Ilok, Hotelom Dunav i Vinarijom Trs prvi puta sprema za vas Kup Slavonije i Baranje u konjičkom sportu (vožnja zaprega) u gradu na Dunavu, Iloku.
 
Ilok – poznatiji kao "slavonski Dubrovnik", odnosno “biser Srijema” nudi pravu poslasticu za sve uzraste uz brojne vrsne jahače, njihove ljubimce, te oku i srcu nezaboravan događaj za sve ljubitelje ovog sporta.
 
Naravno, ne smijemo zaboraviti spomenuti da je Ilok najistočnije naselje Republike Hrvatske, mjesto spoja istoka i zapada, koje se skladno izdiže iznad Dunava okruženo obroncima Fruške gore i prekrasnim vinogradima. Gradić je to duge povijesti, baštinik zanimljivih kulturnih suprotnosti utkanih u njegovu srednjovjekovnu jezgru, jednu od najvećih i urbanistički važnijih urbano-fortifikacijskih kompleksa sjeverne Hrvatske i Podunavlja te samim tim i vrhunska destinacija za ovakve i slične manifestacije koje pripomažu samom kontinentalnom turizmu kojem sam grad i njegovi građani teže.

Stoga, pozivamo vas sve da svojim dolaskom uveličate ovaj događaj te uživate u čarima konjičkog sporta koji će se održati 13.svibnja 2017. u Iloku (pokraj Hotela Dunav) s početkom u 12:30h.

Ukratko program:
12:30h - izvlačenje startnih brojeva za utakmice jednoprega i dvoprega Kombinirani kup
13:00h - start utakmica jednoprega Kombiniranog kupa
14:30h - start utakmica dvoprega Kombiniranog kupa

Izvor: KK IlokNajnovije