Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

HUMANOST

Roštiljanje s razlogom


OSIJEK - Peta jubilarna studentska roštiljada koja će se održati u četvrtak 18. svibnja imat će humanitarni karakter. Sva sredstva prikupljena od prodaje roštilja po simboličnoj cijeni od 10 kn bit će donirana za liječenje mlade Laure Kladarić.

Hrabroj 14-godišnjoj Lauri potrebna je operacija srca u Linzu, a troškove od 50.000€ nažalost ne pokriva HZZO. Zato u četvrtak okupi ekipu i prijatelje i dođi na roštiljadu, pokaži veliko srce i pomozi da Lauri vratimo osmijeh na lice.

Početak roštiljade je u četvrtak u 12:00 na velikoj livadi ispred Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, a trajat će sve do 18:00 uz druženje i glazbu uživo. Ove godine prijavio se rekordan broj ekipa, čak 40, a mjesta za najbolje majstore roštilja nema puno. Do srijede u podne ima mjesta za još samo osam ekipa! Stoga, požurite s prijavama na studentska.rostiljada@gmail.com!

Studentska roštiljada i ove godine se održava uz partnerstvo Savjeta mladih grada Osijeka. Nakon roštiljade zabava ne prestaje, nego vas očekuje veliki studentski party na istoj lokaciji. Ove godine okupljene će zabavljati jedan, jedini i neponovljivi Željko Bebek.

Izvor: Studentski Zbor Sveučilišta u OsijekuNajnovije