Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

OTVORENJE

Otvorenje osječkog Decathlona


OSIJEK - U Osijeku se uskoro otvara peti hrvatski Decathlon. Tim povodom pripremljeno je nekoliko sportskih događanja kojima se promovira rekreativno bavljenje sportom te predstavlja Decathlon – jedan od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme u svijetu koji nudi vrhunsku sportsku opremu za više od 70 sportova pod jednim krovom.

Tako će biti i u osječkom Decathlonu koji otvara svoja vrata za javnost u subotu, 27. svibnja u 9.00 sati na adresi Svilajska ulica 36 (Emmezeta). Ono po čemu je Decathlon jedinstven na tržištu jest činjenica da, osim proizvoda renomiranih svjetskih sportskih brendova, u svom asortimanu ima i vlastite Passion brendove čime osigurava zaista vrhunsku sportsku opremu po iznimno povoljnim cijenama, kako bi bavljenje sportom bilo dostupno svima.

Povodom otvorenja prve Decathlon trgovine u Osijeku pozivamo Vas da se najavite i pridružite na sportsko-zabavnom događanju FIŠATLON koje će se održati u subotu, 27. svibnja 2015. od 10.00 do 13.00 sati na Trgu Ante Starčevića (pokraj fontane). Glavni osječki trg postat će prava FIŠATLON „arena“, a na poligonu svi će se moći okušati u dvije discipline – u brzom namatanju najlona za ribolov i bacanju mamaca u bazene te tako upecati popust. Sve očekuje i jedno sportsko „fotografsko“ iznenađenje! Voditelj događanja bit će Ivan Vukušić a.k.a. Vuk kojeg se lako može zadiviti uvježbanim fišatlonskim vještinama.

Posjetitelji će tijekom vikenda otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend avanturi te se i sami okušati u raznim atraktivnim sportovima kao što su sportsko penjanje, nogomet, joga, biciklizam, boks, streljaštvo i drugi. Na nebu iznad Emmezete svoje vještine Osječanima će pokazati padobranci Aerokluba Osijek. Želite li uživati u njihovom nastupu dođite u subotu, 27. svibnja, u 9 sati

Izvor: DecathlonNajnovije