Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

MANIFESTACIJA

3. Multimedijalni festival zdravlja


OSIJEK - Nakon provedenih edukativnih i kreativnih radionica u okviru projekta „Za bolji svijet bez nasilja“ pod pokroviteljstvom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, te podršku projektima prevencije ovisnosti, koju su pružili Grad Osijek i Osječko-baranjska županija, organizirana je svečana manifestacija "3. MULTIMEDIJALNI FESTIVAL ZDRAVLJA" koji će se održati 14. 12. 2017. (četvrtak) u svečanoj dvorani OŠ Mladost na Sjenjaku, s početkom u 10:30 h

Uz bogati multimedijalni i prezentacijski sadržaj upriličit će se svečana dodjela priznanja za najbolje radove, priznanja za pohvaljene radove djece učenika osnovnih škola i štićenika socijalno-odgojnih ustanova te zahvale za odgojno-obrazovne ustanove sudionike projekata.

Nagrade i priznanja za pohvale i najbolji rad, djeci polaznicima, kao rezultat provedenih kreativnih radionica u vremenskom periodu od rujna do prosinca, bit će dodijeljeni prema odluci stručne komisije.

Zahvale institucijama ujedno su i priznanja voditeljima prevencije, stručnim radnicima, psiholozima, pedagozima, ravnateljima, socijalnim radnicima, nastavnicima i odgajateljima, koji su izvoditeljima projekta omogućili ostvarenje projektnih ciljeva, a to je osnaživanje društveno prihvatljivih obrazaca ponašanja djece i mladih Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.

Izvor: GP „OSJEČKA ŠKOLA“        

 Najnovije