Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PRESICA

Kazalište u kazalištu


OSIJEK - U svečanoj dvorani osječkog HNK danas je održana tiskovna konferencija pod nazivom „Kazalište u kazalištu“ na kojoj je najavljen veliki koncert Prljavog kazališta u osječkoj dvorani Gradski vrt u petak 9. veljače.

Okupljenima su se obratili Melita Dobošević ispred organizatora i Mladen Bodalec, dugogodišnji pjevač ove popularne rock skupine.

Bodalec je pojasnio kako Prljavo kazalište ove godine slavi svoj 40. rođendan te tim povodom kreću na veliku slavljeničku turneju po Hrvatskoj i svijetu koja će ih odvesti u Ameriku, Kanadu te čak u Australiju, a vrhunac proslave bit će veliki zagrebački koncert na stadionu NK Zagreb.

Bodalec je slavonskoj publici obećao kako na koncertu „neće biti gutača plamena ili obnaženih plesačica“ već samo njih šestorica, dobro raspoloženih i s velikom željom da publici prirede nezaboravan spektakl.

Publika može očekivati presjek cjelokupne karijere benda od prvih albuma do najnovijih uradaka, s naglaskom na hitove koje svi znaju i vole. A ni ljubitelji balada neće ostati uskraćeni za uspješnice poput „Ma kog me boga za tebe pitaju“ ili „Moj bijeli labude“, obzirom da se koncert održava nekoliko dana pred Valentinovo.

Melita Dobošević je podsjetila kako je u tijeku natječaj za predgrupu Prljavom kazalištu na koji su pozvani mladi bendovi iz cijele Slavonije da se jave. Do sada je pristiglo desetak prijava, a rok za slanje prijava je 2. veljače, nakon čega će članovi benda odabrati pobjednika. Ujedno je najavljeno i jedno glazbeno iznenađenje koje će javnosti biti predstavljeno u narednih nekoliko dana.

 Najnovije