Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PC PORTANOVA

Predstava, prikupljanje odjeće, shopping...


VITEZ BEZ KONJA PREMIJERNO OVAJ VIKEND U PORTANOVI!
OSIJEK - Iako je prošlo tek nešto više od 2 mjeseca od premijere u Dječjem kazalištu, nova predstava pod nazivom Vitez bez konja stiže u Portanovu, i to u nedjelju 25. veljače s početkom u 11 sati! Vitez bez konja je topla i duhovita priča o vitezu bez konja i konju bez viteza koji se uzajamno traže, jer su jedan bez drugog nepotpuni i nesretni. Na svome putovanju sreću zločeste razbojnike, zmajeve, i čarobnjake, ali sve to ih ne sprječava da budu ustrajni u svojoj želji da pronađu istinskog prijatelja… Jesu li se na koncu pronašli, vidjet ćemo u nedjelju u Portanovi, na još jednoj besplatnoj predstavi za najmlađe posjetitelje!

Proteklih je dana Portoš ponovno bio u akciji. Šetao je Portanovom i častio shoppingom nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina. Ako idete ovih dana u Portanovu, nemojte se iznenaditi ako ga susretnete jer možda baš vama plati cijeli iznos na računu! Više potražite na www.portanova.hr

Suprotno vremenskim prilikama i neprilikama ovih dana, u Portanovu su već stigle NOVE KOLEKCIJE za nadolazeću sezonu proljeće-ljeto. Napravite mjesta u svojim ormarima za nove modne poslastice na način da svu suvišnu odjeću i obuću poklonite onima kojima je to najpotrebitije. U subotu, 24. veljače od 10 do 12 sati u Portanovi se održava još jedna u nizu akcija Otvori ormar, otvori srce kojoj je cilj prikupljanje odjeće i obuće za potrebe korisnika Crvenog križa.

Izvor: Portanova

 Najnovije