Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Zumba Master class


OSIJEK - U SD Gradski vrt, 18. ožujka 2018., održat će se prvi veliki Zumba® Master class.

Uz gostovanje svjetski poznatog prezentera Zumba®  fitness programa, Maria Gutierezza (Čile-Izrael), predstavit će se 30 voditelja ovog plesnog fitnessa, kako iz Hrvatske, tako i iz Mađarske, BIH i Srbije.

Glavni organizatori eventa su Maja Matiša (Plesni klub "Kick") i Slađana Pandžić (Centar zdravlja Vaga). Inače, PK "Kick" već godinama održava sportsko-plesne aktivnosti (akrobatski r'n'r i Zumba® fitness) na području grada Osijeka i šire. Poznati su i po organizaciji humanitarnih evenata.

U sklopu Master class-a predstavit će se još nekoliko programa Zumbe, a koji se također aktivno održavaju u Osijeku (Zumba Kids, Zumba Gold, Zumba toning, Zumba Step).

Zahvaljujući organizatorima dijelimo dvije ulaznice  za nadolazeći event. Vaš je zadatak da u komentarima ispod teksta ili na FB stranici napišete stih pjesme (poznete ili samo vama poznate) u kojoj se pominje riječ zumba. Žiri će odabrati naj... odgovor. Nagradna igra traje od trenutka objave te do 16. ožujka. Ime sretnog dobitnika objavit ćemo ispod teksta najave, a svoje ulaznice moći će podići na blagajni SD Gradski vrt na dan eventa.

Sretna dobitnica dvije ulaznice za Zumba® Master class je

Mirela Sudić

 

Najnovije