Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DOKKICA

Kampanja za poticanje aktivnog očinstva


OSIJEK - Dječja osječka kreativna kućica provodi projekt „I tata je važan“ s ciljem poticanja očeva na veću uključenost u obiteljskom životu i aktivniju roditeljsku ulogu kroz kampanju, predavanja i program podrške očevima u Dokkici.

U sklopu istoimene kampanje, 13 je osječkih očeva stalo pred objektiv fotoaparata i dopustilo nam da zabilježimo trenutke u kojima aktivno provode slobodno vrijeme sa svojom djecom. Nastala je serija autentičnih fotografija koje će naglasiti važnost aktivne uloge oca u odgoju djece i ravnopravnosti roditeljskih uloga.

Želja nam je, da zajedno s tatama koji su sudjelovali u fotografiranju i snimanju promotivnog spota, predstavimo kampanju za poticanje aktivnog očinstva. Pozivamo vas na konferenciju za medije, u ponedjeljak 12. ožujka u 18.00 sati u Dokkici na kojoj ćemo predstaviti plakate koji će se postaviti u prostore Domova zdravlja i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ te lokacije jumbo plakata i city lightova. Isto tako, predstavit ćemo i promotivni spot kampanje.

Projekt se provodi uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Partneri u projektu su Dom zdravlja Osijek i Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije. Podršku kampanji na području Osijeka pružio je Grad Osijek dodijelivši javne gradske prostore za oglašavanje promotivnih plakata

Izvor: DokkicaNajnovije