Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

RADIONICA

Aktivni mladi u zaštiti okoliša i prirode


OSIJEK - Udruga Bioteka dolazi u regionalne centre Osijek, Rijeka, Zagreb i Split i mladima u dobi od 15 do 30 godina donosi projekt „Aktivni mladi u zaštiti okoliša i prirode ”.

Glavni cilj projekta je osnažiti mlade za aktivno sudjelovanje u prepoznavanju i rješavanju pitanja zaštite okoliša i prirode u lokalnim sredinama. Više o projektu možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Projekt se provodi u dva koraka:

1. Informativno-edukativna radionica
Izravno se susrećemo s mladima i konkretnim problemima vezanim za zaštitu okoliša u lokalnim sredinama, nakon čega krećemo u akciju. Mladi će saznati što je u njihovoj moći i kako stvoriti priliku za rješavanje okolišnih problema. Radionice će se odvijati u Osijeku 06. travnja 2018. Kralja Zvonimira 15 (ICM@PRONI CENTAR)

2. Drugi korak je provođenje istraživačkog, projektnog, aktivističkog i/ili okolišnog samostalnog rada mladih u lokalnim sredinama.
Cilj drugog koraka je mladima omogućiti rješavanje postojećih problema zaštite okoliša i prirode uz mentorstvo članova Udruge Bioteka tijekom cijelog trajanja samostalnog rada. Trajanje drugog koraka iznosi tri mjeseca.

Kako se prijaviti
Ovim putem pozivamo sve mlade u dobi od 15 do 30 godina da se prijave za sudjelovanje putem obrasca za prijavu.

Naziv projekta: Aktivni mladi u zaštiti okoliša i prirode
Vrijeme odvijanja radioradionica: 9:30 - 17:30 sati (prijave od 9:00 sati)
Cijena: besplatnoNajnovije