Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KULTAKT

Škola životnih vještina


OSIJEK - Udruga KultAkt organizira projekt „Škola životnih vještina“ koji će se održati tijekom mjeseca svibnja, kroz pet uzastopnih srijeda s početkom u 18:00 h, odnosno – 2. svibnja, 9. svibnja, 16. svibnja, 23. svibnja i zaključno s 30. svibnjem.

Škola životnih vještina održavat će se svake srijede u na Odjelu za kulturologiju (Trg sv. Trojstva 3). Kroz predavanja polaznici će imati prilike upoznati se sa različitim vještinama, a jedna od njih su i osnove financijske pismenosti.

Projekt Škola životnih vještina nastao je na osnovu ideje da svaka mlada osoba danas mora imati određeni set vještina koje će joj pomoći u svakodnevnom životu. Projekt se nalazi u okviru programa „Mali koraci do velikih postignuća“ čiji je cilj prikazati kako niz manjih projekata koji uče osnovne vještine mogu donijeti veliku razliku u životu pojedinca, odnosno mlade osobe.

Predavanja su namijenjena svima zainteresiranima u dobi od 15 do 30 godina koji žele naučiti neke nove vještine ili usavršiti već postojeće, a nije potrebno prethodno se prijaviti za sudjelovanje na radionici.

KultAkt na ovome projektu surađuje s udrugom Financijski impuls koja će održati predavanja vezana uz financijsku pismenost. Udruga Financijski impuls okuplja studente Ekonomskog fakulteta u Osijeku te Odjela za matematiku koji žele širiti svijest o važnosti osobnih financija za svakoga pojedinca.

Osim predavanja iz financijske pismenosti, projekt će obuhvatiti još tema, ali o njima više informacija slijedi uskoro na službenoj stranici udruge KultAkt te službenoj Facebook stranici događaja.

Ulaz na sva događanja je besplatan i nije potrebna prethodna prijava!

Dodatne informacije su dostupne na službenoj Facebook stranici događaja i službenoj stranici udruge KultAkt.

Izvor: KultAktNajnovije