Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

TESTIRANJE

Saznajte svoj IQ


OSIJEK - Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Osijeku u subotu, 12. svibnja 2018. godine u prostoru III. gimnazije u Osijeku, Kamila Firingera 14, Osijek.

Prijave na licu mjesta će se primati od 11.30  sati na mjestu testiranja, a putem interneta prijave su moguće do 10.05.2018. do 20:00 sati. Testiranje će se odvijati u nekoliko grupa, u razmaku od sat vremena, a prva grupa počinje u 12:00 sati. Za testiranje se moguće prijaviti i on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na  http://www.mensa.hr/glavna/component/seminar/?catid=42

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 80 kuna po osobi, a za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 70 kuna.

Molimo Vas da ponesete osobnu iskaznicu, putovnicu ili neki drugi dokument sa slikom kako bi Vas mogli identificirati.

Dođite na testiranje, zabavljajte se rješavajući zadatke i na taj način saznajte nešto više o sebi!

Izvor: Hrvatska Mensa

 Najnovije