zatvori oglas

NOVA GODINA

Doček Nove godine u Hotelu Lug


OSIJEK - Ako još uvijek niste odlučili kamo za doček Nove godine, predlažemo Vam da dođete u Hotel Lug i ispratite 2018. godinu sa stilom! S obzirom na to da je broj mjesta u svečanoj sali ograničen, samo 90 sjedećih mjesta, požurite kako biste rezervirali svoje mjesto. Očekuje Vas piće dobrodošlice i bogata gastronomska ponuda domaćih proizvoda - švedski stol koji traje cijelu noć, a uključuje predjelo (plate domaćih suhomesnatih proizvoda, pohane tikvice s mozzarellom, sirne plate, riblja pašteta), glavno jelo (bećarski odrezak, teletina ispod peke, grofovski smuđ punjen povrćem te tradicionalno sarma nakon ponoći) i desert (sitni kolači, čokoladne torte). U ponudi će se naći vrhunska vina po promotivnim cijenama. U ponoć, dok budete promatrali spektakularni vatromet koji će biti ispaljen iz romantično uređenog dvorišta, profesionalno i uslužno osoblje Hotela Lug će Vam poslužiti pjenušac. Osim vrhunske ponude hrane i pića za doček Nove godine u Hotelu Lug uživati ćete i u odličnoj glazbi grupe Zvučni zid. Bend djeluje od 1988. godine, u njemu su svirali brojni osječki glazbenici koji su radili s mnogim poznatim hrvatskim glazbenicima - Dadom Topićem, Kemalom Montenom, Miroslavom Škorom... Temelj im je rock'n'roll koji će Vas podsjetiti na dobre stare plesnjake, a zabavni domaći i strani hitovi u njihovoj izvedbi natjerat će Vas da pjevate i plešete čitavu noć. Sastav koji će za Vas svirati 31. 12. 2018. čine: Drago Laban (gitara, vokal), Zdenko Gverijeri (bass, vokal), Berislav Crnčević (bubanj, vokal), Zdenko Rončević (klavijatura, vokal) i Zita Rončević (vokal). Ako se želite potpuno opustiti, možete rezervirati noćenje u Hotelu Lug i na novogodišnje jutro se počastiti bogatim domaćim doručkom.

Hotel Lug nalazi se u srcu Baranje, okružen je prirodnim ljepotama, čistim zrakom i zelenilom, a opet je svega 15 kilometara udaljen od Osijeka. Luksuzni hotel pruža iznimnu kvalitetu usluge noćenja te restoranske ponude. Ugodna atmosfera uz profesionalno osoblje i vrhunsku ponudu hrane i pića prepoznata je od strane domaćih i stranih turista koji su postali redoviti gosti našeg hotela.

Osim dočeka Nove godine i božićno-novogodišnjih domjenaka, Hotel Lug i restoran Kod zlatnog bunara nude organizaciju zatvorenih zabava u vinskom podrumu ili višenamjenskoj sali, npr. djevojačke večeri, rođendanske zabave, kušanja vina i brojne druge događaje. Zapratite nas na Facebook stranici kako biste na vrijeme saznali za sve naše akcije i događanja te sudjelovali u nagradnim igrama.

Cijela ulaznice za doček je 370kn.Izvor: Ivana DundovićNajnovije