Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PIKNIK

ReArt piknik


OSIJEK - Uoči ovogodišnjeg izdanja ReArt festivala koji u svome devetom izdanju dolazi kao Vodič kroz galaksiju za autostopere održat će se tradicionalni ReArt piknik kao svojevrstan uvod u ovogodišnju svemirsku dimenziju festivala.

ReArt piknik održat će se u subotu, 27. travnja 2019. godine na livadi ispred Državnog Arhiva u osječkoj Tvrđi te u prostorima Udruge Slama (Kamila Firingera 3) s početkom u 10:00 sati.

Osim što će tematski uvesti u ovogodišnjoj izdanje festivala, ReArt će piknik sve posjetitelje razveseliti brojnim aktivnostima i radionicama, ugodnom atmosferom na otvorenome te zabavnim programom. Tijekom piknika izrađivat će se prikladne svemirske maske, slagat će se spacey trash poezija a odabrani će umjetnici, kao pravi svemirski autostoperi, oslikavati ručnike koji će na samome festivalu biti dio ambijenta.

Razne će aktivnosti za sve uzraste započeti samim otvorenjem piknika, a aktivnosti neče nedostajati ni za najmlađe te će tako za svakoga biti dostupni razni rekviziti za dobru zabavu i rekreaciju. Na pikniku će se održati još jedan Garage Sale u kojemu svatko može pronaći nešto za sebe ili dragu osobu, od korisnih sitnica, do unikatno izrađenih predmeta rukotvorina, knjiga, ploča, odjeće te mnogih drugih predmeta koji čekaju na novoga vlasnika.

U večernjim satima očekuje se glazbeno jammanje uz žonglerski nastup vatrom u izvedbi PlamingoArtsa koje će svemirsku atmosferu upriličenu na zemlji, točnije livadi, podići na svemirske razmjere.

Za piknik vam ne treba karta, kao ni plan putovanja, ali ako ste ikada zavirili u Vodič znate da je RUČNIK najvažnija stvar na putovanju koja vam može pomoći u bezbroj situacija, stoga ste pozvani jedan ponijeti sa sobom! Nije važno hoćete li ga samo nositi u ruci, hoće li poslužiti kao turban, rekvizit za igru ili će biti vaša cjelodnevna ležaljka – važno je da zajedno pokažemo da smo spremni za pokret!

Svi zainteresirani su dobrodošli da se pridruže ReArtovom pikniku!

Izvor: Mirna ButkovićNajnovije