Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

POLITIKA

OVAJ PUT GLASAM: In Da Sofa


OSIJEK - Ured Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj u suradnji s Kreativnom agencijom Adverta u petak, 10. svibnja 2019. godine, u Parku kralja Držislava priprema cjelodnevni događaj pod nazivom “Ovaj put glasam: In Da Sofa”.

U sklopu kampanje "Ovaj put glasam", koja poziva sve građane, a prije svega mlade, da u što većem broju izađu na europske izbore koji se održavaju 26. svibnja 2019. godine, pridružite se u petak, 10. svibnja, na In Da Sofa specijalu kod “Školjke”. Osim odličnih ljudi, hrpe zabave i smijeha, očekuje vas i nezaboravno iskustvo Cellograff - Eko Street Art-a duž Europske avenije i večer pod zvijezdama uz neizostavnog resident DJ-a Kemu, i osječkog DJ Omera.

Osim ugostiteljske ponude osvježavajućih pića In da Sofa događaja, cijeli će program popratiti specijalitetima ne samo za grlo, već i za nepce. U suradnji s E-cekerom, programom u okviru međunarodnog projekta CAMARG, Udruga kuhara i slastičara Slavonije i Baranje, pod vodstvom poznatog kuhara i učitelja Andreja Kristeka, u popodnevnim satima priprema delicije kulinarske baštine naših prostora na radost svih prisutnih.

S početkom od 14:00 sati Park kralja Držislava postaje glazbeno-ambijentalna oaza kojoj je cilj, uz pomoć sugrađanki i sugrađana Osijeka, uokviriti doživljaj harmonije grada.

Ovaj Put Glasam: In Da Sofa / 10.5.2019.
PROGRAM:
14:00-00:00
DJ Kema
DJ Omer
14:00-20:00
Cellograff - Oslikavanje Europske Avenije
Likovnim izričajem koji potiče s pariških ulica, a nastao kao ekološki pristup graffiti artu, umjetnici će, duž najvećeg secesijskog niza u ovom dijelu Europe, ujediniti svoje kreativne snage i ponuditi drukčiju sliku današnje Europe. Od 14:00 pa sve do 20:00 sati, s vama dragim osobama, obitelji ili prijateljima, prošećite kroz europsku priču Europskom avenijom. Divimo se drugom, ljubavlju stvarajmo bolje sutra.

Za više informacija pratite Facebook događaj: Ovaj put glasam: In Da Sofa

Izvor: Nikolina PokorićNajnovije