Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

IZLOŽBA

Dani otvorenih vrata DVD


OSIJEK - DVD Osijek Donji grad obilježava mjesec zaštite od požara 6. Danom otvorenih vrata i Pokaznom vatrogasnom vježbom.

Mjesec svibanj je ujedno i Mjesec zaštite od požara, tim povodom DVD Osijek Donji grad 6. godinu za redom organizira Dan otvorenih vrata i Pokaznu vatrogasnu vježbu.

Pridružite se u subotu 25. svibnja 2019. od 17:00 do 20:00 na Trgu bana J. Jelačića u Donjem gradu na prostoru tržnice i parka. Očekuje vas mnoštvo sadržaja vatrogasne tematike. Osim velikog broja radionica pripremljena je izložbu fotografija, dječjih radova, vatrogasnih autića te upoznavanje s vatrogasnim vozilima i opremom. Pridružiti se mogu sva zainteresirana djeca u dobi od 3 do 15 godina (uz prisutnost roditelja). Prethodne prijave na radionice nisu potrebne.

Vrhunac Dana otvorenih vrata je Pokazna vatrogasna vježba. Glavni cilj održavanja vježbe je upoznavanje građana grada Osijeka s vatrogasnim tehnikama. Vježba započinje u 19:30 i podijeljena je na nekoliko segmenata. Sudionici vježbe su gradska vatrogasna dobrovoljna društva.

Za sve dodatne informacije o programu 6. Dana otvorenih vrata posjetite službenu stranicu DVDOsijekDonjigrad.

Izvor: Bruno ZvonarićNajnovije