Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ZASJAJIMO ZAJEDNO

Zasjajmo zajedno za 10 godina djelovanja Plesnog studija SHINE


OSIJEK - Plesni studio „Shine“ 8.9.2014. godine u trgovačkom centru Esseker u 20 sati, provodi audiciju za napredne plesače, a ostali zainteresirani mogu slobodno doći i upisati se u novu sezonu. Ove godine rade na pet osječkih lokacija: Retfala, Centar, Sjenjak, Jug 2 i Donji grad.

Udruga za promicanje kulture plesa Plesni studio „Shine“ je aktivno prisutna na osječkoj kulturnoj sceni punih deset godina. Do sada nisu odbili niti jedan nastup koji se ticao unaprjeđenja kulture u Osijeku i Osječko baranjskoj županiji. Posjetili su razne plesne festivale, susrete i kulturna događanja. Sukladno tome, ostvaruju i suradnju s osječkim HNK, Udrugom Slama, Udrugom Breza, Udrugom Tuljan, Ernestinovačkom kolonijom mladih umjetnika, i mnogim drugim umjetnicima. Također promiču ples kroz razne institucije, a to su mnoge državne organizacije, reprezentacije, škole, dječji vrtići, razne sportske udruge i klubovi.

POZIV - Dođite i proslavite s nama 10. godina rada Shinea! Vidimo se u ponedjeljak, 8.9.2014. u Esseker centru!! S veseljem vas očekujemo!Najnovije