Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DOKKICA

S Dokkicom plivajte na sceni


OSIJEK - Prosljeđujemo poziv Udruge Dokkica svim zainteresiranim učiteljima/icama, voditeljima/icama dramskih grupa da prijave svoje sudjelovanje na Festivalu učeničkih igrokaza „POZOR! PLIVAMO NA SCENI“ 4. Prijaviti svoje sudjelovanje možete najkasnije do 1. ožujka 2015. godine, popunjavanjem obrasca za prijavu koji se nalazi na web stranici Dokkice: www.dokkica.hr, te ju poslati na e-mail: udruga.dokkica@gmail.com.

Tema igrokaza je slobodna, a sama izvedba treba trajati 5 minuta. Prije slanja prijave, sudjelovanje potvrdite telefonskim putem, a za konzultacije s Ivanom Kristijanom Majićem, dramskim pedagogom i kazališnim redateljem, nazovite 410 439.  

Program Festivala održat će se u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade (20. ožujka) ili Svjetskog dana lutkarstva (21. ožujka). O točnom datumu i vremenu održavanja programa sudionici će biti pravodobno obaviješteni.

„POZOR! Plivamo na sceni“ je projekt nastao 2012. godine kao ideja o promociji scenskog stvaralaštva osnovnoškolske djece i to kao natjecanje u petominutnim izvedbama učeničkih igrokaza nastalih u sklopu školskih dramskih grupa. Ideju je prihvatilo Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku te postalo partner u organizaciji ovog događaja koji se održava već tri godine zaredom u povodu Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade (20. ožujka) i Svjetskog dana lutkarstva (21. ožujka).

Voditeljica projekta: Ines Perić
Autorica „Ribica“: Nikolina DinješNajnovije