zatvori oglas

DJEČJE KAZALIŠTE

CIK CAK - Prvo kazališno iskustvo za najmlađe


OSIJEK - Ove nedjelje 22. veljače 2015. s početkom u 10,30 igramo našu predstavu za one najmlađe – od 1,5 do 3 godine – CIK CAK!

Riječ je o predstavi koja je za mališane najmlađe dobi zamišljena kao prvo kazališno iskustvo u kojemu će kroz zabavnu i maštovitu igru predmeta, geometrijskih oblika, uz glazbu i zvukove, upoznavati nove svjetove mašte u kojima kocke postaju pilići, trokuti ribice, valjci i kugle u sebi skrivaju ljude kako hodaju, pse, mačke, ptice kako lete. Najbolji način da na jednom mjestu, djeca uspostave nove odnose i veze sa svijetom oko sebe, u predstavi prilagođenoj baš njima, a dovoljno živom i dinamičnom da im se u gledanju pridruže i odrasli.

U predstavi CIK CAK nudimo vam upoznavanje sa svijetom gdje mašta nema kraja, prvi kontakt sa čarobnim svijetom kazališta! Novi i zanimljivi svijet kazališta najmlađima donose naši prokušani glumci Snježana Ivković i Đorđe Dukić, a glazbu je za ovu prigodu posebno skladao mladi sastav Marko Olujić trio. Pozivamo zato sve male istraživače svijeta da nam se pridruže i da zajedno odškrinemo vrata novog i nepoznatog, a tako zabavnog i zanimljivog.

I ne zaboravite, najvažnije je da se pravite da ste po prvi puta u kazalištu i zajedno s vašim djetetom ponovno otkrijete čaroliju! Broj mjesta za ovu “small size” predstavu je ograničen na 50, pa vas pozivamo da ulaznice rezervirate na telefon 501-485 ili mailom na marketing@djecje-kazaslite.hr. Radujemo se vašem dolasku!

Voditeljica propagande
Tatjana GrganovićNajnovije