Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DK OSIJEK

Zeko, Zriko i Janje za male Osječane


OSIJEK - Nakon brojnih upita naših malih i velikih gledatelja u srijedu 1. travnja 2015. pozivamo sve mališane grada Osijeka na USKRS SA ZEKOM u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića.

Prikazujemo pravu uskrsnu predstavu „Zeko, Zriko i Janje“, inače našu najdugovječniju i najizvođeniju predstavu kojoj se iz godine u godinu vesele i mali i veliki već generacijama. „Zeko, Zriko i Janje“ Branka Mihaljevića izvodimo 1. travnja u 18 sati u našem kazalištu, a cijena ulaznice na Popularnoj srijedi – Uskrs sa Zekom je samo 10 kuna! U predstavi, koju je režirao Ivan Balog, igraju Ivica Lučić, Inga Šarić, Snježana Ivković, Lidija Helajz, Zvjezdana Bučanin, Tihomir Grljušić i  Aleksandra Colnarić.

Razveselite svoje mališane i uvedite ih u ozračje najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa uz Dječje kazalište Branka Mihaljevića. Ulaznice možete kupiti svakim radnim danom od 8 do 15 sati, sat uoči predstave ili rezervirati na telefon 501-485 i elektroničkom poštom na marketing@djecje-kazaliste.hr.

VAŽNO: Zbog velikog zanimanja molimo naše gledatelje da rezervirane ulaznice podignu od 17 do 17,30 sati na blagajni kazališta.

S veseljem vas očekujemo!

Tatjana GrganovićNajnovije